dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCCastien rekent op nieuwe kans bij FC Utrecht

Castien rekent op nieuwe kans bij FC Utrecht

Roy Castien gaat ervan uit dat hij op een later moment alsnog op stage gaat bij FC Utrecht. De spelmaker van Koninklijke HFC moest onlangs de trainingsperiode bij het beloftenteam van de Domstedelingen afzeggen vanwege een enkelblessure.

Raar
Daarvan is hij echter alweer grotendeels hersteld: ,,Ik denk dat ik volgende week weer fit ben. Het komt dus goed uit dat we met HFC een vrij weekeinde hebben, stelt hij tegenover het Haarlems Dagblad. De middenvelder verwacht dan ook in de toekomst een nieuwe kans te krijgen bij FC Utrecht: ,,Het zou raar zijn als de interesse ineens verdwijnt.’’

Uitkiezen
Castien traint reeds één keer per week mee met Telstar. Of de Jupiler League-club ook een optie voor hem is om in de winterstop reeds zijn profdroom te verwezenlijken, weet de Zandvoorter nog niet: ,,Ik zie wel wat er allemaal op mij afkomt. Voorlopig richt ik mij op HFC. Mijn doelstelling is om daar het seizoen af te maken en wekelijks zo goed mogelijk te presteren. Dat is goed voor HFC en dat is goed voor mijn ontwikkeling. Aan het einde van de rit zien we wel weer. Wie weet heb ik de clubs tegen die tijd voor het uitkiezen.’’

Topscorer
Castien is nog altijd (gedeeld) topscorer in de Tweede Divisie. Eerder speelde hij in het beloftenteam van ADO Den Haag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD