donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Tweede Divisie Carnavalsnummer VVSB-coach Eric Meijers gekraakt bij Veronica Inside

Carnavalsnummer VVSB-coach Eric Meijers gekraakt bij Veronica Inside

Terwijl VVSB in acute degradatienood verkeert komt trainer Eric Meijers de afgelopen weken vooral in de publiciteit met het carnavalsnummer ‘Kutkeeper’. Het nummer valt echter niet bij iedereen in de smaak.

- Advertentie -

Door de bodem
Het nummer werd onder meer besproken in de uitzending van Voetbal Inside, waar gast Marcel van Roosmalen met veel gevoel voor understatement stelde dat ,,we door de bodem zakken” toen hem gevraagd werd naar zijn mening over de clip van ‘Kutkeeper’.

Dorpsidioot
Opvallend is dat Meijers na het verschijnen van de trailer van de documentaire ‘Voetbal is Oorlog’, waarin het fragment over de ‘kutkeeper’ viral ging, in interviews aangaf te balen dat de enorme aandacht voor zijn woede uitbarsting zijn successen als trainer enigszins overschaduwden. Zo stelde hij in het AD: ,,Iedereen die mij kent, weet dat ik anders in elkaar zit, maar ik kan het helaas niet terugdraaien. Natuurlijk baal ik. Dit had ik niet zo moeten doen. Je ziet een trainer die vol emotie en adrenaline zit, die een stuk van zijn levenswerk verliest. De makers van de film wilden met de trailer scoren. Dat is 100 procent gelukt.” En in De Gelderlander: ,,Ik kan me voorstellen dat mensen na het zien van de docu denken dat ik een dorpsidioot ben, dat de film me alleen negatieve publiciteit heeft opgeleverd. Maar ik heb ongelooflijk veel goede reacties gehad.”

Making of
In die zin is het opvallend dat Meijers alle medewerking verleent en zelfs figureert in de clip van het carnavalsnummer, uitgerekend in een periode waarin er bij VVSB sportief weinig te lachen valt. De ‘making of’ is hieronder te zien:

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES