donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsCarmelia: 'Met IJsselmeervogels meer bereiken dan handhaving'

Carmelia: ‘Met IJsselmeervogels meer bereiken dan handhaving’

Shanon Carmelia lijkt onvermoeibaar. Na het kampioenschap met IJsselmeervogels won hij met Curaçao de Caribbean Cup en was daarna ook nog actief op de Gold Cup. Komend seizoen debuteert hij met de Rooien in de Tweede Divisie.

Middenmoot
Terwijl de clubleiding eerder aangaf dat handhaving de doelstelling is, legt Carmelia de lat hoger, zo zegt hij in het AD. ,,Natuurlijk moeten wij eerst eens kijken hoe het eraan toe gaat in de tweede divisie, maar met onze selectie en de statuur van IJsselmeervogels vind ik dat je voor meer moet spelen dan handhaving. Een plek bovenin de middenmoot is voor een eerste seizoen een goede klassering. Daar zou ik dan ook tevreden mee zijn.”

Nieuwe energie
De rechtsback had door de twee toernooien met Curaçao slechts acht dagen vakantie alvorens hij weer aansloot bij IJsselmeervogels. ,,Ik krijg vaker de vraag of ik niet meer vrije tijd nodig heb, maar ik ben hartstikke fit. Ik heb de hele zomer doorgetraind en deze ervaringen geven mij juist nieuwe energie. Ik hoop dat ik mijn niveau kan halen zoals ik dat het merendeel van het vorige seizoen heb gedaan. Dan kan ik een bijdrage aan het team leveren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD