Volg ons
Capelle t Slot complex

Derde Divisie Zaterdag

Capelle voegt op slotdag De Groot toe aan selectie

Capelle voegt op slotdag De Groot toe aan selectie

Capelle heeft op de valreep nog een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Erwin de Groot wordt overgenomen van FC Utrecht, waar hij al enkele jaren in de jeugd speelde. Met komst van De Groot is de selectie van Capelle voor volgend seizoen compleet

De Groot gehaald voor het middenveld

De Groot speelde bij FC Utrecht op het middenveld. Afgelopen seizoen werd hij ingedeeld bij Jong FC Utrecht, waarmee hij promoveerde naar de Jupiler League door kampioen te worden van de beloftencompetitie. De Groot speelde niet altijd voor het beloftenteam van de Domstedelingen, maar kwam uiteindelijk tot dertien competitieoptredens.

De Groot zat tegen FC Utrecht 1 aan

Met de overgang van het bijna 21-jarige talent naar Capelle neemt hij (voorlopig) afscheid van het betaald voetbal. In het seizoen 2014/2015 mocht De Groot nog wel even ruiken aan het eerste van FC Utrecht. Hij kreeg tijdens de winterstop een uitnodiging van de toenmalige hoofdcoach, Rob Alflen, om mee op trainingskamp in Benidorm te gaan. Tot een officieel debuut is het daarna nooit gekomen voor De Groot, die met Capelle in de Derde Divisie spelen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag