woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagCapelle voegt op slotdag De Groot toe aan selectie

Capelle voegt op slotdag De Groot toe aan selectie

Capelle heeft op de valreep nog een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Erwin de Groot wordt overgenomen van FC Utrecht, waar hij al enkele jaren in de jeugd speelde. Met komst van De Groot is de selectie van Capelle voor volgend seizoen compleet

De Groot gehaald voor het middenveld

De Groot speelde bij FC Utrecht op het middenveld. Afgelopen seizoen werd hij ingedeeld bij Jong FC Utrecht, waarmee hij promoveerde naar de Jupiler League door kampioen te worden van de beloftencompetitie. De Groot speelde niet altijd voor het beloftenteam van de Domstedelingen, maar kwam uiteindelijk tot dertien competitieoptredens.

De Groot zat tegen FC Utrecht 1 aan

Met de overgang van het bijna 21-jarige talent naar Capelle neemt hij (voorlopig) afscheid van het betaald voetbal. In het seizoen 2014/2015 mocht De Groot nog wel even ruiken aan het eerste van FC Utrecht. Hij kreeg tijdens de winterstop een uitnodiging van de toenmalige hoofdcoach, Rob Alflen, om mee op trainingskamp in Benidorm te gaan. Tot een officieel debuut is het daarna nooit gekomen voor De Groot, die met Capelle in de Derde Divisie spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD