Volg ons

Derde Divisie

Capelle strikt voormalig Oranje Onder 18-talent

Capelle strikt voormalig Oranje Onder 18-talent

Capelle heeft zich voor komend seizoen versterkt met Bram van Eijk. De linksbenige allrounder komt over van Jong FC Utrecht.

Van Eijk doorliep eerder de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde in die tijd tevens voor het Nederlands Elftal Onder 18 jaar. De afgelopen drie seizoenen acteerde hij voor Jong FC Utrecht.

Capelle, dat op 1 juli aan de voorbereiding startte, ziet Van Eijk als multi-inzetbare speler, die op alle posities aan de linkerflank kan spelen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie