Volg ons

Capelle

Capelle extra alert voor Quick Boys mét Kuyt

Capelle extra alert voor Quick Boys mét Kuyt

De komst van Dirk Kuijt bezorgt Capelle niet alleen sportieve hoofdbrekens, ook buiten de lijnen heeft de club haar handen vol aan de komst van Quick Boys met de voormalig Feyenoorder.

Extra politie
Vanwege de mogelijke komst van Feyenoord-fans zijn er extra politie en beveiligers op de been. ,,We moeten zo veel regelen met politie en beveiligers. Voor mij persoonlijk gaat al heel veel vreugde verloren. We zijn niet bang voor ongeregeldheden, hoor. Maar als het zaterdagmiddag vijf uur is en het is allemaal goed gegaan, dan knijp ik iedereen in z’n hand en zeg ik: fantastisch”, zegt voorzitter Jaap Mastenbroek in het AD.

Boost
Coach Ron Timmers hoopt op een vol sportpark: ,,Ik hoop dat dat een geweldige boost zal geven aan het toeschouwersaantal. De mensen zullen dat toch willen zien, schat ik zo in. Capelle is natuurlijk Feyenoord-minded. Als die mensen hun idool nog een keertje willen zien, al is dat in een ander shirt, dan moeten ze nu komen kijken. Dan zullen we zien of dat ons teveel gaat worden, of dat we er misschien een boost van krijgen en hem en Quick Boys het vuur aan de schenen gaan leggen. Het is natuurlijk een andere categorie dan hetgeen wij op de mat brengen.”

Teijsse
Het is overigens de verwachting dat naast Kuyt ook Yordi Teijsse zal terugkeren bij de Katwijkers. De aanvaller was de afgelopen weken teruggezet naar het tweede elftal, maar trainde sinds deze week weer mee met de selectie van coach Gert Aandewiel.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Capelle