woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleCapelle-coach Van Loon: 'Ik schaamde me kapot'

Capelle-coach Van Loon: ‘Ik schaamde me kapot’

Capelle dacht met inhaalwedstrijden tegen ODIN ’59 en Magreb ’90 zes punten in het vooruitzicht te hebben. Tegen ODIN ’59 ging het echter al mis, tot grote onvrede van coach Winand van Loon.

Kon er wel acht wisselen
,,Ik heb de jongens in de rust verteld dat ik me kapot schaamde. Dit kon écht niet. Niks ten nadele van de twee jongens die ik toen heb gewisseld, want ik kon er toen wel acht wisselen. Natuurlijk heb je met teleurstelling te maken wanneer je kort achter elkaar twee goals incasseert, maar zet dan je schouders eronder en ga voetballen”, foetert coach Winand van Loon tegenover het AD.

Dramatisch
Aanvoerder Kai Fens kon zich daar alleen maar bij aansluiten: ,,Zo’n eerste helft mag gewoon niet. We hebben daardoor terecht verloren. Je vent niet oppakken, taken niet uitvoeren. Het was dramatisch.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD