Volg ons

Derde Divisie

Capelle-coach Timmers: ‘Weer flikt ODIN ’59 het’

Capelle-coach Timmers: ‘Weer flikt ODIN ’59 het’

Capelle had goede hoop op bezoek bij ODIN ’59 belangrijke punten te kunnen pakken in de strijd om lijfsbehoud, maar dat pakte anders uit. En dat terwijl coach Ron Timmers zijn ploeg nog wel zo had gewaarschuwd.

Wachten op fouten
,,We wisten hoe ze gingen spelen en ook dat zij daarmee vaak succesvol zijn. Het is dan wel frustrerend om te zien hoe weinig je weggeeft maar dat zij enkele fouten van ons toch afstraffen”, baalde Timmers in gesprek met het AD. ,,Ze hebben een specifieke manier van spelen waarbij ze puur op de counter spelen en wachten op onze fouten. We wisten dat, maar je ziet dat ze er veel punten mee pakken en vandaag flikken ze het ook weer.”

Mentaal
En waar ODIN ’59 met nauwelijks budget een vrij zorgeloos seizoen kent, heeft Capelle het moeilijk. ,,Als je kijkt naar onze groep dan is dat ook helemaal niet nodig”, vindt routinier Gertjan Rothman. ,,Maar daarom hamert deze trainer ook heel erg op mentale aspect. Want puur op kwaliteit hoeven wij het echt niet af te leggen tegen dit soort clubs.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie