dinsdag, september 26, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieCampman schiet De Treffers met vrije trap naar zege: 'Eindelijk, het was...

Campman schiet De Treffers met vrije trap naar zege: ‘Eindelijk, het was een opluchting’

Brian Campman besliste zaterdagavond de wedstrijd tegen ASWH in het voordeel van De Treffers door een vrije trap binnen te schieten (1-0). De doelpuntenmaker verscheen na afloop van het duel voor de camera van Eyecons en gaf zijn mening over de confrontatie met de club uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Bij een stand van 0-0 moest ASWH vanwege een rode kaart verder met een man minder verder spelen. Geduld bewaren was niet lastig voor De Treffers aldus de doelpuntenmaker. ,,het was niet moeilijk om het geduld op te brengen, maar het scoren van een doelpunt was dat wel. Ik denk dat we aardig voetbalden, alle wedstrijden al die we hebben gespeeld. We missen alleen wat goaltjes, deze wedstrijd moet je gewoon met drie of vier tegen nul winnen. Nu maak je het jezelf moeilijk, dan scoren wij de 1-0 en dan loopt het. We moeten gewoon meer scoren”, aldus Campman tegenover de camera van Eyecons.

Het was dit seizoen niet de eerste vrije trap die genomen werd door Campman, tegen ASWH wist hij voor de eerste keer dit seizoen wel doel te treffen vanuit deze standaardsituatie. ,,Eindelijk, het was een opluchting. Ik heb er nu vier genomen, waarvan er twee uit de kruising gehaald werden en deze vliegt er dan in. De hele coronatijd heb ik er op geoefend.”

De Treffers bezet momenteel de zesde plaats op de ranglijst. Campman is ambitieus als het gaat om de doelstelling voor dit seizoen. ,,Ik hoop de top vijf. Ik ben heel benieuwd, we doen het erg goed en als we wat meer gaan scoren dan kunnen wij bovenin blijven meedraaien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD