woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenCambuur verlost Van Wermeskerken van uitzichtloze situatie bij FC Dordrecht

Cambuur verlost Van Wermeskerken van uitzichtloze situatie bij FC Dordrecht

Sai van Wermeskerken mag zich speler van Cambuur Leeuwarden noemen. De 23-jarige verdediger van Japanse en Nederlandse origine kreeg tijdens de voorbereiding te horen dat hij niet meer welkom was bij de eerste selectie, omdat hij een te ongeïnspireerde houding zou hebben, aldus het AD.

Beklonken deal
Evengoed speelde hij door personele problemen toch mee tijdens de seizoensopening, uit bij Fortuna Sittard. Daar ging Dordt met 5-1 onderuit en kreeg Van Wermeskerken tot overmaat van ramp een rode kaart. Volgens verschillende clubwatchers van FC Dordrecht was de deal met Cambuur voor de wedstrijd al beklonken en heeft de schorsing geen invloed op de deal.

Transfersom
Omdat FC Dordrecht begin dit jaar de optie in het contract van de verdediger lichtte, zal Cambuur zeer waarschijnlijk wel een kleine transfersom moeten betalen. Onduidelijk is nog voor welke duur Van Wermeskerken in Leeuwarden tekent.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD