Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Cambuur verlengt met Hulshoff en Bruin

Cambuur verlengt met Hulshoff en Bruin

SC Cambuur heeft de contracten met Sipke Hulshoff en Jan Bruin verlengd. Beide coaches blijven nog twee seizoenen actief als assistent-trainer bij de Leeuwarders. Hulshoff fungeert sinds het ontslag van Rob Maas samen met Arne Slot als hoofdcoach van Cambuur.

Na dit seizoen doet hij een stap terug en keert terug in zijn rol als assistent. Cambuur zoekt nog naar een nieuwe hoofdtrainer. ,,Het is als club enorm belangrijk om continuïteit in de staf te hebben”, lichtte technisch directeur Gerald van den Belt de beslissing om te verlengen met Bruin en Hulshoff toe. ,,Bovendien mag je deze drie mannen echte clubmensen en daarmee cultuurbewakers noemen. Dat is zeker bij een volksclub als SC Cambuur een belangrijk gegeven. Met Sipke Hulshoff, Jan Bruin en René Ponk hebben we de kern van de staf van het eerste goed staan, maar we zijn zoals eerder aangegeven nog op zoek naar een hoofdtrainer. Dat doen we heel zorgvuldig en zonder haast.”

Ook Dennis van der Ree blijft langer. Hij verlengde zijn contract als trainer van Jong SC Cambuur met één seizoen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Cambuur Leeuwarden