Volg ons

Cambuur Leeuwarden

‘Cambuur trekt Belgische middenvelder aan’

‘Cambuur trekt Belgische middenvelder aan’

Cambuur is dichtbij het vastleggen van de Belgische middenvelder Mathias Schils. Hij komt over van SK Lommel, dat uitkomt op het derde niveau in België, meldt de Leeuwarder Courant.

Erg voorbarig
De transfer wordt door Lommel op haar Facebook-pagina reeds wereldkundig gemaakt, maar Cambuur-technisch directeur Gerald van den Belt noemt de overgang van de 24-jarige middenvelder tegenover de Friese krant ,,erg voorbarig.” Schils werd opgeleid bij KRC Genk en zou vanmiddag reeds medisch gekeurd worden in Leeuwarden. In Lommel is men echter zeker van de transfer: ,,Mathias gaf bij aanvang van het seizoen al aan om de oversteek naar Cambuur te willen maken. Lommel Sk hield het been ettelijke weken stijf, maar uiteindelijk kwam het dan toch een akkoord over de transfersom. Mathias legt deze voormiddag zijn medische testen af in Cambuur. We wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging.”

Bertrams
Cambuur trok eerder deze zomer reeds Jesse Bertrams aan van de Belgische club.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Cambuur Leeuwarden