maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur Leeuwarden'Cambuur trekt Belgische middenvelder aan'

‘Cambuur trekt Belgische middenvelder aan’

Cambuur is dichtbij het vastleggen van de Belgische middenvelder Mathias Schils. Hij komt over van SK Lommel, dat uitkomt op het derde niveau in België, meldt de Leeuwarder Courant.

Erg voorbarig
De transfer wordt door Lommel op haar Facebook-pagina reeds wereldkundig gemaakt, maar Cambuur-technisch directeur Gerald van den Belt noemt de overgang van de 24-jarige middenvelder tegenover de Friese krant ,,erg voorbarig.” Schils werd opgeleid bij KRC Genk en zou vanmiddag reeds medisch gekeurd worden in Leeuwarden. In Lommel is men echter zeker van de transfer: ,,Mathias gaf bij aanvang van het seizoen al aan om de oversteek naar Cambuur te willen maken. Lommel Sk hield het been ettelijke weken stijf, maar uiteindelijk kwam het dan toch een akkoord over de transfersom. Mathias legt deze voormiddag zijn medische testen af in Cambuur. We wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging.”

Bertrams
Cambuur trok eerder deze zomer reeds Jesse Bertrams aan van de Belgische club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD