woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenCambuur-speler Mannes breekt kuitbeen en gaat meteen onder het mes

Cambuur-speler Mannes breekt kuitbeen en gaat meteen onder het mes

De wedstrijd tegen FC Den Bosch (2-2) is voor Cambuur-speler Jurjan Mannes geëindigd in een nachtmerrie. De middenvelder brak vrijdag zijn kuitbeen en werd dezelfde avond nog geopereerd in het ziekenhuis. Hij verliet na een kwartier spelen per brancard het veld in Leeuwarden. 

Foute boel

Hoe lang de speler er voorlopig uit is, is niet bekend. De voetballer lag uit het niets opeens op het veld, maar volgens de Leeuwarder Courant hadden de overige spelers en hijzelf meteen door dat het foute boel was. Er was een flinke bult te zien op het been van Mannes.

Doodziek

De blessure had dan ook een flinke weerslag op de wedstrijd. ,,Het doet iets met je als je een ploeggenoot zo ziet liggen’’, zei Cambuur-verdediger Matthew Steenvoorden tegenover de krant. Speler Kevin van Kippersluis: ,,Voor zijn blessure speelden we goed, daarna veranderde er iets. We zijn hier doodziek van.”

Eigen goal

Cambuur kwam twee keer op voorsprong, maar verspeelde in de slotfase de drie punten. Robbert Schilder kopte de 2-2 in eigen doel. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD