dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenCambuur ontslaat veroordeelde Kallon niet

Cambuur ontslaat veroordeelde Kallon niet

Issa Kallon blijft ondanks zijn veroordeling wegens ontucht met een 14-jarig meisje speler van Cambuur. De Friese club legt de aanvaller ook geen extra straf op, maar stelt wel een indringend gesprek met de speler te hebben gevoerd.

Statement
Kallon werd gisteren tot 150 uur werkstraf veroordeeld omdat hij twee jaar geleden ontucht heeft gepleegd met een minderjarig meisje. Destijds was de vleugelspits nog speler van FC Utrecht. Cambuur stelde in een eerder stadium het oordeel van de rechtbank af te wachten alvorens het zich zou uitspreken over de zaak. Nu de veroordeling is uitgesproken, reageren de Leeuwarders met een statement op de clubsite.

Gedrag veroordeeld
Daarin schrijft het: ,,Alhoewel het om een zaak uit het verleden gaat en Issa toen geen speler van SC Cambuur was nemen we dit als club uiteraard zeer serieus. In een persoonlijk gesprek met Issa en zijn management hebben we dit ook onmiskenbaar duidelijk gemaakt en dit gedrag veroordeeld. De rechter heeft nu op basis van de feiten een uitspraak gedaan en deze straf heeft hij te accepteren. Voor ons is daarmee de zaak gesloten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD