Volg ons
Basil Camara DVS33

Derde Divisie Zaterdag

Camara blaast DOVO af en blijft; DVS haalt ook doelpuntenmaker

Camara blaast DOVO af en blijft; DVS haalt ook doelpuntenmaker

Basil Camara zal alsnog bij DVS’33 blijven. De verdediger heeft zelfs een contract voor twee jaar getekend, terwijl begin deze week nog bekend werd dat hij naar DOVO zou vertrekken. In Veenendaal is dan ook boos gereageerd. DVS haalde ondertussen ook een doelpuntenmachine uit de Hoofdklasse: Gökhan Yasar.

Teleurgesteld in gang van zaken

DOVO maakte eerder deze week bekend dat Camara over zou komen uit Ermelo, maar al snel begon het te rommelen. Uiteindelijk tekende de verdediger woensdagavond een tweejarig contract bij DVS’33. DOVO kwam vervolgens met een boze verklaring. “Ondanks het feit dat Basil Camara afgelopen week zowel mondeling, via app als per e-mail zijn ja-woord aan DOVO heeft gegeven blijft de verdediger aankomend seizoen in Ermelo. Tot verbazing van DOVO tekende Camara woensdagavond bij DVS’33 een contract voor twee seizoenen. Het spreekt voor zich dat DOVO teleurgesteld is in de gang van zaken en de wijze waarop de speler in kwestie heeft gehandeld. In een telefonisch overleg hebben de voorzitters van DVS’33 en DOVO vandaag de situatie besproken, waarmee de kwestie voor beiden verenigingen is afgedaan.”

Garantie voor doelpunten

Behalve het blijven van de verdediger zal ook Gökhan Yasar aan de selectie worden toegevoegd. De 27-jarige spits maakt de laatste jaren zijn doelpunten voor De Meern. Via FC Breukelen en Elinkwijk kwam hij bij De Meern terecht. de afgelopen jaren is hij een garantie gebleken voor doelpunten. De Meern bungelt momenteel onderin de Zondag Hoofdklasse A, toch heeft de spits alweer veertien keer gescoord in dertien wedstrijden. “DVS’33 toonde vorig jaar al interesse, maar van een overstap kwam het niet. Nadat bekend werd dat situatie bij De Meern gaat veranderen omdat hoofdsponspor en voorzitter Frans van Seumeren heeft aangegeven te stoppen, ben ik door heel veel clubs benaderd. Ook clubs uit de Tweede Divisie. Maar ik heb een heel goed gevoel bij DVS’33″, zo verklaart hij zijn keuze op de clubsite.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag