Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Calderwood nieuwe trainer van DOVO: ‘Een gepassioneerde en communicatief vaardige trainer’

Calderwood nieuwe trainer van DOVO: ‘Een gepassioneerde en communicatief vaardige trainer’

DOVO maakte vrijdagavond via de officiële kanalen wereldkundig dat men een akkoord had weten te bereiken met Scott Calderwood als opvolger van de eerder op non-actief gestelde Gert Kruys. De nieuwe hoofdtrainer van de club uit Veenendaal plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst tot aan het einde van het lopende seizoen.

Mooie uitdaging
Calderwood (41) zal dinsdag voor de eerste keer zijn opwachting maken op het trainingsveld van DOVO. De trainer was vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn nieuwe club zo liet hij weten op de website van de vereniging. ,,Ik zie dit als een enorm mooie uitdaging. De afgelopen weken heb ik DOVO enkele malen zien spelen. Ik heb een gretige groep gezien waar veel potentie inzit. Aan mij de taak om met dit team punten te gaan halen.”

Gepassioneerd
Er zijn volgens de club nog geen afspraken gemaakt over een eventueel langer verblijft van Calderwood bij DOVO, uitsluiten doet men het niet, maar het wachten is op een nieuwe technische commissie. Jan Willem de Groot, voorzitter van de club, gaf op de voornoemde website tekst en uitleg over de keuze voor Calderwood.  ,,We hebben Scott leren kennen als een gepassioneerd en communicatief vaardige trainer. Hij is resultaatgericht en weet wat hem bij DOVO te doen staat. Wij zijn ervan overtuigd dat Scott past in het beeld dat wij hebben van een trainer die ons kan helpen om in ieder geval in de derde divisie te blijven.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag