maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieCalderwood flirt opzichtig met GVVV

Calderwood flirt opzichtig met GVVV

GVVV verwacht uiterlijk zaterdag een nieuwe trainer te hebben aangesteld als opvolger van Jochem Twisker. Opvallend is dat Scott Calderwood nogal opzichtig flirt met de vacante trainerspositie.

Volgens het AD was Calderwood zaterdag vanuit zijn woonplaats Doetinchem helemaal naar Katwijk gereden om daar Katwijk – GVVV te bekijken. ,,Ik wilde weten waarom GVVV staat waar het nu staat. Als ik één van de kandidaten zou zijn en ik sta er voor open, dan heb ik ze in ieder geval zien spelen”, reageert Calderwood tegen de krant. Saillant is dat Calderwood nog niet zo lang geleden met veel rumoer vertrok bij rivaal DOVO. Tegenwoordig is hij werkzaam als assistent-coach bij FC Den Bosch.

Ondertussen laten de beleidsbepalers zich niet in de kaarten kijken: ,,De nieuwe trainer moet iemand zijn die de jongens weet te raken. We willen een ander soort trainer dan Twisker, dat heeft Jochem ook zelf aangegeven”, vertelt bestuurslid Loek Budding. ,,Iemand die het los kan maken, de gang erin kan krijgen. Of Gery Vink daarbij zit? Dat kan ik niet zeggen. Die hoorde ik ook al vóórdat Twisker weg was.”

Wie zaterdag ook present was, maar naar verluidt geen kandidaat is, is Niek Oosterlee. Hij is vaker toeschouwer bij GVVV en heeft nog steeds een goede band met de clubleiding.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD