vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagCalderwood (ex-DOVO) toegevoegd aan technische staf van FC Den Bosch

Calderwood (ex-DOVO) toegevoegd aan technische staf van FC Den Bosch

FC Den Bosch maakte via de officiële kanalen bekend dat Scott Calderwood komend seizoen werkzaam zal zijn bij de vereniging. De oefenmeester, die in februari van dit jaar vertrok als hoofdtrainer bij DOVO, zal enkele dagen in de week aan de slag gaan als assistent-trainer bij de Brabantse formatie.

DOVO maakte enkele maanden geleden bekend dat de samenwerking tussen hoofdtrainer Calderwood en de club in goed onderling overleg per direct beëindigd werd. De oud-voetballer was in het verleden onder andere werkzaam als trainer bij Ross County, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht.

Op de website van FC Den Bosch gaf Calderwood zijn eerste reactie op zijn aanstelling bij de club. ,,Ik vind het heerlijk om met de spelers bezig te zijn, ze te helpen met hun ontwikkeling. Jack en ik kennen elkaar nog uit onze gezamenlijke periode bij Willem II. We hebben altijd contact gehouden en zo kwam een rol voor mij als assistent-trainer bij FC Den Bosch ter sprake. Ik werd enthousiast en heb er dan ook veel zin in om weer aan de slag te gaan!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD