zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieCaifano Latupeirissa vertrekt na dit seizoen bij VVOG

Caifano Latupeirissa vertrekt na dit seizoen bij VVOG

VVOG kan volgend seizoen niet meer beschikken over Caifano Latupeirissa. De Harderwijkers laten de 29-jarige middenvelder vertrekken.

Latupeirissa speelt sinds de zomer van 2018 op de Strokel. Daarvoor kwam hij uit voor NEC, JVC Cuijk en GVVV. ,,Het aankomende afscheid is niet eenvoudig voor zowel TC als speler. Caifano heeft veel gebracht bij VVOG en gaat voorop in de strijd. De goedlachse Bemmelaar is sinds dit seizoen ook aanvoerder en is graag gezien bij het VVOG-publiek, staf en teamgenoten”, stelt VVOG op de clubsite.

De middenvelder reageert tegenover De Stentor: ,,Het is niet mijn keuze. Mijn intentie was om zeker door te gaan bij de club, maar de club heeft de beslissing genomen om mijn contract niet te verlengen. Ze vinden dat Yasin Kurt, Rafik el Hamdi en ik drie dezelfde middenvelders zijn. Ik ben een spelverdeler en persoonlijk vond ik het samenspelen met Yasin en Rafik goed gaan. Ook had ik het ervoor over om een uurtje richting Harderwijk te gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD