dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBVV Barendrecht roert zich op de transfermarkt

BVV Barendrecht roert zich op de transfermarkt

De eerste wijzigingen in de selectie van aankomend trainer/coach Richard Elzinga, die na de zomer actief is voor BVV Barendrecht, zijn doorgevoerd. De club neemt afscheid van doelmannen Lee Quincy Check A Lam (foto), die nog steeds herstellende is van een langdurige blessure aan de schouder en zijn collega Donavan Levestone. Daar tegenover staat de komst van doelman Jeffrey Verkerk.

De 27-jarige goalie komt over van FC Rijnvogels uit Katwijk, waar hij drie jaar in de basis stond. Eerder kwam de Rotterdammer uit voor TOGB, Sportlust ’46, SC Feyenoord en FC Dordrecht. Hij zal de concurrentie aan moeten gaan met Nick van der Ploeg. De 32-jarige routinier tekende voor een jaar bij. Waar de jonge middenvelder Yarick Dorst ook bijtekende heeft Delano A Cohen laten weten te stoppen bij Barendrecht. Hij keert terug naar Nieuwenhoorn, waar hij het spelen op wat lager niveau wil combineren met het opbouwen van zijn trainersloopbaan.

Overigens is nog niet geheel duidelijk welke effecten de controverse tussen voorzitter Martin Seltenrijch en trainer/coach Jack van den Berg op het functioneren van laatstgenoemde tot de zomerperiode zal hebben. Eerstgenoemde leverde vorige week de nodige kritiek op het functioneren van v.d. Berg gedurende het lopende seizoen in het AD.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD