woensdag, maart 22, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsBurkina Faso - Ethiopie voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Burkina Faso – Ethiopie voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Burkina Faso tegen Ethiopië, de laatste keer dat deze twee landen tegen over elkaar stonden was in 2013 en toen ging Burkina Faso er met de overwinning van door. De bookmakers voorspellen voor deze ontmoeting een 1 – 0 voor Burkink Faso. 

De ploeg is momenteel goed in vorm. En hebben al 1 overwinning gehaald in de poel ronde en ze strijden op punten basis tegen Kaapverdië om veder in het toernooi te komen. Kaapverdië heeft een zware tegen slag gehad door de corona en dus is de kans voor Burkina Faso groot dit jaar.

Beide teams doen ook mee aan het WK-kwalificatie. In tegen stelling tot Ethiopië heeft Burkina Faso hier ook goed gepresteerd. Ze hebben geen enkele WK-kwalificatie wedstrijd verloren wat ze een moeilijke tegen stander maakt voor Ethiopië. 

Want Ethiopië zat dan wel in een moeilijke Poel. Maar ze hebben matig gepresteerd. 

 

 

VS

Datum: Maandag 17 januari
Aftrap: 17:00, Stade Omnisports de Bafoussam in Kameroen.

Burkina Faso VS Ethiopië : Africa Cup voorspelling

Burkina Faso gaat geen grote veranderingen maken aan de opzet. Alle wedstrijden tot nu toe zijn met 4-2-3-1 op stelling gespeeld. Deze tactiek hebben ze ook toegepast bij de WK-kwalificaties werkt tot nu goed voor hun. Burkina Faso is een stabiel team met bondscoach Kamou Malo.

Bij Ethiopië is nog maar de vraag of hun hetzelfde gaan doen. Hun speelde 4  –  3  –  3, maar het leverde geen goed resultaat op. Dus wellicht slaat Wubetu Abate, de bondscoach van Ethiopië,  een ander pad in. 

Burkina Faso VS Ethiopië : Africa goktips

De bookmakers voorspellen een winst voor burkina Faso. Deze uitspraak is gebaseerd op de vijf laatste wedstrijden die ze gespeeld hebben.  Dit was voor burkina Faso.  Twee keer winst. Twee keer gelijkspel. En een keer verloren. 

Voor Ethiopië in dit lijstje net wat minder. Met 2 keer verloren, 2 keer gelijkspel en maar 1 keer winst. Veder maakt Burkina Faso wel minder doelpunten dan Ethiopië en kan het dus nog alle kanten op gaan.

Burkina Faso VS Ethiopië : Winkansen

Hieronder de belangrijkste quoteringen van Burkina Faso tegen Ethiopië. De exacte cijfers kunnen nog veranderen. Kijk voor de laatste updates op Bet365.

Winst Burkina Faso: 1.7
Gelijkspel: 3.4
Winst Ethiopië: 5.75
Minder dan 2 doelpunten: 1.44
Meer dan 5 doelpunten: 2.7

Burkina Faso VS Ethiopië : Hoe claim ik mijn free bets

Je kunt ook een gratis weddenschap inzetten op Burkina Faso tegen Ethiopië. Door deze te gebruiken lijd je geen verlies en kun je de gratis inzet eigenlijk alleen maar kwijt raken of inzetten. In de algemene voorwaarden voor de free bets lees je hoe je deze gratis weddenschappen moet gebruiken en of er andere haken en ogen aanzitten. Wil jij aan de slag met gratis weddenschappen?

Hoe claim ik mijn free bets voor Burkina Faso – Ethiopië? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD