Volg ons

Derde Divisie

UPDATE: ODIN ’59 – sc Heerenveen gaat gewoon door

UPDATE: ODIN ’59 – sc Heerenveen gaat gewoon door

Het bekerduel tussen ODIN ’59 en sc Heerenveen woensdagavond in het stadion van Telstar gaat gewoon. Doordat er gelijktijdig een optreden van Youp van ’t Hek in de Stadsschouwburg van Velsenis, was de burgemeester bezorgd over een verkeerschaos.

Als gevolg van beide evenementen vreesde burgemeester Frank Dales parkeerproblemen rond het theater en het stadion. De burgemeester dreigde met een verbod op de wedstrijd als Telstar niet voor dinsdagmiddag 14.00 uur zwart op wit verkeersregelaars zou toezeggen. ,,Op dit moment wacht de gemeente nog op de garantie van Telstar over de inzet van de verkeersregelaars. Dit is een voorwaarde voor het laten spelen van de wedstrijd. Mocht deze garantie niet komen, dan verbiedt de burgemeester mogelijk de wedstrijd”, stelde een gemeentezegsman.

Dinsdagmiddag kwam de toezegging van Telstar, waardoor het duel gewoon doorgang kan vinden. ODIN’59 speelt het bekerduel tegen de Friezen nadat het eerder FC Emmen uitschakelde. Het eigen sportpark in Heemskerk is echter niet geschikt voor het treffen met Heerenveen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie