dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBuitenspeler verlengt bij Quick Boys, twee vertrekkers

Buitenspeler verlengt bij Quick Boys, twee vertrekkers

Quick Boys heeft het contract met Philippe den Hartog met één seizoen verlengd. Daarmee zal hij zijn vierde seizoen in gaan. Tegenover zijn aanblijven heeft de clubleiding ook het vertrek aangekondigd van Gerard Aafjes en Kenneth Misa-Danso. In een eerder stadium werd al bekend dat Jerghinio Sahadewsing overstapt naar De Dijk en Milan Hoek vertrekt.

Vierde seizoen voor Den Hartog

Den Hartog kwam drie jaar geleden over van Capelle, waar hij al een vaste waarde was. Voor Quick Boys is dat niet anders en was belangrijk in het kampioensjaar richting de Derde Divisie. Momenteel heeft hij zeventien keer gespeeld dit seizoen en was al goed voor vier goals en twee assists. Hij pakt er dus een jaar aan vast voor zijn vierde seizoen.

Vertrekkers

De 31-jarige Aafjes is even lang op Nieuw Zuid als Den Hartog, maar hij gaat wel vertrekken. De voormalig speler van FC Volendam, het Schotse Falkirk, MVV, PEC Zwolle en Vejle BK in Denemarken moet het dit seizoen doen met twee basisplaatsen en twee invalsbeurten. Misa-Danso kwam afgelopen zomer van de amateurs van Ajax, waar hij een belangrijke schakel was. Bij Quick Boys speelde hij tot dusver de helft van het duels, maar heeft laten weten dat hij door zijn werk heeft besloten om dichter bij huis te gaan spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD