Volg ons
kozakken-boys-spakenburg

Tweede Divisie

‘Buitenhuis krijgt trap steward Kozakken Boys’

‘Buitenhuis krijgt trap steward Kozakken Boys’

De tumultueuze slotfase van Kozakken Boys tegen Spakenburg heeft na afloop nog een flink staartje gekregen. In de catacombe ging het flink mis, waarbij een steward van Kozakken Boys een trap zou hebben uitgedeeld aan Spakenburg-speler Niels Buitenhuis. Dit laat Oliver Pilon weten aan RTV Utrecht.

Iedereen klapte erop

“Ik zag het voor me gebeuren”, vertelt Pilon aan de regionale omroep. “We gingen eerst nog onze supporters bedanken, vervolgens loopt Niels Buitenhuis de spelerstunnel in, waar een paar grote stewards staan. En Niels krijgt een trap van hem. Beetje onder z’n bil, bij zijn hamstring. Het slaat natuurlijk helemaal nergens op. Daar reageert hij met een opmerking op en toen klapte iedereen erop. Dat zal nog wel een staartje krijgen.” Het was al onrustig op De Zwaaier, want volgens De Bunschoter wilde Spakenburg-verdediger Ralph Dua ook verhaal halen na oerwoudgeluiden.

Tot de bodem uitzoeken

“Het is het nog niet duidelijk wat er precies is voorgevallen in de spelerstunnel. We gaan met alle betrokkenen praten en zullen het tot op de bodem uitzoeken”, reageert Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij tegenover RTV Utrecht. Het is niet de eerste keer dat het mis gaat tussen Kozakken Boys en Spakenburg. Ruim een jaar geleden ging het fout in Bunschoten-Spakenburg, toen twee spelers van de Boys slaags raakten met aanhangers van de Blauwen. De spelers kregen een taakstraf, terwijl de toeschouwers werden geschorst door Spakenburg. Kozakken Boys had voor het duel met Spakenburg, net zoals vorige week tegen GVVV, een speciaal uitvak ingericht om incidenten te voorkomen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie