maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs na zeperd: "Moeten leren dan maar 0-0 te houden"

Buijs na zeperd: “Moeten leren dan maar 0-0 te houden”

Barendrecht wist Kozakken Boys opnieuw te verslaan op De Bongerd. In de laatste vijf minuten ontbrandde het duel met twee goals: 2-0. “Het is niet terecht dat we hebben verloren”, vond aanvaller Mahmut Sönmez. Hij maakte deze zomer de overstap van Barendrecht naar Kozakken Boys.

Gaat er gewoon om dat je het balletje erin schiet

“Het was echt zo’n dag dat het bij niemand lukte.” Dat zag ook trainer Danny Buijs aan tegenover Kozakken Boys TV. “We waren de betere ploeg. De jongens hebben keihard gewerkt en we hebben de beste kansen gehad. Daar heb je alleen niets aan”, gaf “De bal wilde er niet in en de keeper van Barendrecht pakte alles. Het zegt ook iets dat Barendrecht zich had aangepast. Ze spelen altijd met drie aanvallers en met druk vooruit. Dat deden ze nu niet. Alleen het gaat er gewoon om dat je het balletje erin schiet. Waar we wel van moeten leren is dat je dan maar met 0-0 van het veld moet stappen. De 1-0 is namelijk lachwekkend verdedigen.”

Bekijk de interviews met Danny Buijs en Mahmut Sönmez

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD