Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs zag het na één minuut tegen Ajax: “Onbegonnen werk”

Buijs zag het na één minuut tegen Ajax: “Onbegonnen werk”

Kozakken Boys kijkt terug op een fraaie bekeravond, ondanks dat er met 1-6 van Ajax werd verloren. Door de spelers en supporters werd er al weken naar de wedstrijd in de KNVB Beker uitgekeken. De hoop op een stuntje was al snel vervlogen, want het jonge Ajax scoorde binnen 33 minuten al drie keer.

Kozakken Boys kwam niet in de duels

Trainer Danny Buijs had al na één minuut in de gaten dat het geen historische avond zou worden voor Kozakken Boys. “We wilden heel enthousiast in het begin druk zetten en kijken of we in de buurt konden komen van Ajax. Met een corner of misschien met een kans. Na één minuut kon je volgens mij zien dat het onbegonnen werk was”, aldus de coach in gesprek met Kozakken Boys TV. Buijs bekende dat hij onder de indruk was van de gretige Amsterdammers. “Ze vonden elkaar zo makkelijk. Het ging zo snel, waardoor de jongens niet eens in de duels konden komen.”

Bekijk hieronder de volledige reacties van Danny Buijs,  Leon Bot en Raily Ignacio.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie