Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs woest: “Achterlijke slidings word ik helemaal gek van”

Buijs woest: “Achterlijke slidings word ik helemaal gek van”

Kozakken Boys leek op rozen te zitten tegen Koninklijke HFC, maar na de rode kaart voor Quintin Jakoba werd het van 2-0 nog 2-2. Trainer Danny Buijs baalde dan ook na afloop. “We doen onszelf hiermee te kort. Als je na 35 minuten naar huis bent gegaan, zul je nooit geloven dat het nog 2-2 is geworden.”

Genadeloos afgestraft

Buijs spaarde met name Jakoba dan ook niet tegenover Kozakken Boys TV. “In die fase speelden we heel goed en hadden we kansen op meer. Maar als je op dit niveau een hele dure en domme fout maakt, wordt dat genadeloos afgestraft. Dan staat het dus zomaar 2-2 en moet je de hele tweede helft met een man minder spelen.” In Werkendam was er onvrede over de rode kaart, maar daar gaat de trainer niet in mee.

Terecht of niet boeit me niet

“Het boeit mij niet of het terecht is. Als je heer en meester bent moet je gewoon gewoon geen sliding maken in je eigen zestien. Misschien schiet die jongen anders de bal op het doel, maar daar staat ook nog een keeper, twee palen en een lat. En als de bal er wel in staat staat het 2-1 én staan we met elf man. Met die achterlijke slidings in je eigen zestien word ik helemaal gek van.” Wel baalde hij van de vijf gele kaarten. “We maken allemaal fouten, maar als dit het niveau is van een wedstrijd leiden, dan eindigt iedere wedstrijd met 23 gele kaarten.”

Interview met Danny Buijs

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie