Volg ons

Tweede Divisie

Buijs: ‘Wie daar niet in meekan, vliegt eruit’

Buijs: ‘Wie daar niet in meekan, vliegt eruit’

Kozakken Boys lijkt in het paasweekend haar kansen op de titel te hebben verspeeld. Met acht punten achterstand op koploper Katwijk heeft trainer Danny Buijs nog maar één devies: alle resterende acht duels winnen.

Volle bak
,,We moeten de intentie hebben nog acht keer te winnen. Wie daar niet in meekan vliegt eruit. We zullen toch wel elf of meer jongens hebben die volle bak het seizoen willen afmaken?”, stelt Buijs in het Brabants Dagblad. De Kozakken-coach baalde stevig van de manier waarop zijn ploeg de voorsprong weggaf: ,,Je hebt het zo vaak besproken en als het dan zo vaak tóch gebeurt, moet je tot de conclusie komen dat de kwaliteit om de allerbeste te zijn bij deze ploeg ontbreekt.”

Lomp
Buijs vond bovendien dat zijn ploeg niet slim speelde tegen De Treffers: ,,Wat we dom doen, is dat we allemaal van die lompe overtredingen gaan maken. Tegen een ploeg die verder geen kans heeft gecreëerd. Ze pompten alles in de ‘zestien’, omdat ze maar één ding kunnen en dat is met veel fysieke kracht proberen een goal te maken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie