zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysBuijs: 'We kunnen het De Graafschap lastig maken'

Buijs: ‘We kunnen het De Graafschap lastig maken’

Eindelijk boekte Kozakken Boys zaterdag haar eerste zege en bovendien één die vertrouwen gaf. Na de 5-0 tegen De Treffers zijn de Werkendammers om de huid zo duur mogelijk te verkopen vanavond tegen De Graafschap.

Vleugels en vertrouwen
Voor trainer Danny Buijs was de overwinning zaterdag cruciaal, schetst hij in het AD. ,,Verliezen we die, dan gaan we met een slecht gevoel een week met drie zware wedstrijden in. Nu beginnen we met een 5-0 overwinning en dat geeft vleugels en vertrouwen. We kunnen het De Graafschap lastig maken als we een topdag hebben, maar als zij hun niveau halen zijn wij gewoon minder. Ik heb ze vrijdag zien spelen en denk dat ze in de top 5 van de Jupiler League thuishoren.”

Rouleren
Kozakken Boys zal waarschijnlijk anders voor de dag komen dan tegen De Treffers: ,,Deze groep geeft mij de luxe elke wedstrijd te kijken wat we nodig hebben. Dat we dit seizoen daarin zullen rouleren is zeker.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD