dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysBuijs: 'We hebben ze laten wankelen'

Buijs: ‘We hebben ze laten wankelen’

Kozakken Boys-coach Danny Buijs toonde zich een sportief verliezer door Katwijk de credits te geven voor de behaalde titel: ,,Katwijk is de terechte kampioen.”

Met lef gespeeld
Na afloop van het 0-0 gelijkspel stelde Buijs: ,,Er was maar één ploeg die vandaag de zege verdiende en dat waren wij”, sprak hij tegenover Voetbal247.nl ,,Vooraf hadden Nasser El Khayatti en Berry Powel een boodschap ingesproken voor de selectie. We wilden heel graag, hebben met lef gespeeld en Katwijk is in de tweede helft bijna niet meer bij ons doel geweest. We hebben laten zien een topploeg te zijn en hebben Katwijk laten wankelen. Maar je moet dan wat geluk hebben dat de bal goed valt. Helaas staan wij nu aan de verkeerde kant van de score.”

Onvergetelijke ervaring
,,Ik sta hier nu met een dubbel gevoel. Natuurlijk teleurgesteld dat we net geen kampioen zijn, maar vooral ook met trots op de mooie jaren bij deze mooie club. Ik heb genoten van deze wedstrijd. Het is 96 minuten spannend geweest, de sfeer was fantastisch met zoveel publiek en dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD