zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs vol verbazing: "Dat is helaas het lot van deze club"

Buijs vol verbazing: “Dat is helaas het lot van deze club”

Kozakken Boys is op zaterdag op bezoek bij HHC Hardenberg niet verder gekomen dan een 3-3-gelijkspel. Het zag ernaar uit dat de bezoekende ploeg in de tweede helft rechtstreeks afging op de drie punten, maar die werden in de slotfase uit handen gegeven.

Ongelukkige actie Van Nuland

Jeffrey van Nuland sprak erover met Kozakken Boys TV. “Je weet natuurlijk dat het hier een moeilijke pot gaat worden, al staan zij ver onderaan. Dan begin je heel slecht, knok je jezelf goed terug en dan moeten we het over die laatste minuut maar niet meer hebben, denk ik”, vertelde Van Nuland. Toch legde hij nog even uit wat er gebeurde. “Ik denk dat wij op een meter of twintig, 25 van de goal staan. Zij spelen hem lang tussen de keeper en verdediging in. Ik denk dat ik hem weg kan koppen, dus ik roep ook dat ik die bal weg ga koppen, alleen ik kom er net niet goed achter. Ik schamp hem zo achter Jordy heen in de goal, ongelukkig.

Verbazing bij Buijs

Trainer Danny Buijs wist niet goed wat hij meemaakte. “Ongelooflijk, want zeker de tweede helft was er eigenlijk maar één ploeg die voetbalde. Als je op een gegeven moment dan ook jezelf nog beloont met een 2-3-voorsprong, wat knap is na een 2-0 achterstand. Overigens terecht want ik vond ons de eerste twintig minuten niet goed, maar daarna kwamen we steeds beter in de wedstrijd. Als je dan jezelf beloont en je geeft het op zo’n manier weg…”, was Buijs vol verbazing. “Als je het zo weggooit, maar dit is al het zoveelste moment dit seizoen, dat is helaas het lot van deze club.”

Het complete interview met Jeffrey van Nuland en Danny Buijs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD