Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs: “Paar jongens denken dat 60 procent genoeg is”

Buijs: “Paar jongens denken dat 60 procent genoeg is”

Kozakken Boys-trainer Danny Buijs was logischerwijs niet blij met de 2-3-nederlaag op eigen veld tegen GVVV. “Een paar jongens denken dat zestig procent genoeg is, maar dat wordt op dit niveau keihard afgestraft”, mopperde hij tegenover TweedeDivisie.org

Een zaadwedstrijd

Buijs zag naar eigen zeggen ‘een zaadwedstrijd’: “Ik vond het een erg matige en gelijkwaardige wedstrijd, met over een weer fouten. Maar de fouten die wij vandaag maken die zie je nog niet op derde klasse niveau.” De thuisnederlaag betekende ook het einde van een goede reeks.

Vertrouwen kan overslaan in gemakzucht

“Voor de loting tegen Ajax bekend werd, kenden we een goede reeks. Vanaf de loting verloren we er twee en speelde we gelijk en na die bekerwedstrijd wonnen we er weer drie. Hoe onze matige prestatie te verklaren is? Misschien dat te veel vertrouwen kan overslaan in gemakzucht.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie