Volg ons
Ahmed El Azzouti Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs: “Mooi dat Ahmed zijn kans pakt”

Buijs: “Mooi dat Ahmed zijn kans pakt”

Kozakken Boys heeft TEC de eerste nederlaag van het kalenderjaar weten te bezorgen. En dat terwijl er flink wat afwezigen waren. Daaruit bleek de kracht van de breedte van de Werkendamse selectie.

‘Dit geeft wel wat aan’

Danny Buijs tegenover Kozakken Boys TV: “Dit geeft wel wat aan. TEC had elf punten uit de laatste vijf wedstrijden gehaald. Ik vond ze duidelijk beter dan in de vorige wedstrijd, maar wij waren in de eerste helft erg sterk.” Door schorsingen moest Buijs wat schuiven, waardoor onder meer Ahmed El Azzouti in de basis begon. De jongeling scoorde direct drie keer. “Ik vind het erg mooi dat Ahmed. Hij heeft lang niet gespeeld, doordat ik andere keuzes maakte. Hij bleef wel hard trainen en dan is het leuk dat als hij zijn kans krijgt op deze manier pakt.”

Bekijk het volledige interview met Danny Buijs en Ahmed El Azzouti

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie