Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs: “Moeten niet meer in sprookjes blijven geloven”

Buijs: “Moeten niet meer in sprookjes blijven geloven”

Kozakken Boys verspeelde voor de tweede week op rij punten. Na de nederlaag bij Barendrecht (2-0) kwam de ploeg van trainer Danny Buijs niet verder dan 1-1 bij De Treffers. En dat terwijl de ploeg in het eerste uur van de wedstrijd kans op kans kreeg om weg te lopen van de Groesbeekse ploeg.

Misschien heeft het met kwaliteit te maken

Voor Buijs is dat voldoende reden om kritisch naar zijn ploeg te kijken, zo vertelde hij voor de camera van Kozakken Boys TV. “Misschien moeten we allemaal maar niet meer in sprookjes blijven geloven. Als je ziet hoeveel kansen we deze wedstrijden onbenut laten, wat voor keuzes we maken voor het doel en als je dan ook ziet wat voor tegengoal we weer krijgen. Dan het ook wel eens kwaliteit gaan zijn, want we kunnen niet iedere week zeggen dat het pech is. Voor de mensen die nog op een roze wolk zitten, daar moeten we dan maar snel vanaf komen.”

Het volledige interview met Danny Buijs en Sanny Monteiro

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie