maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysBuijs: 'Leek wel wedstrijd uit vijfde klasse'

Buijs: ‘Leek wel wedstrijd uit vijfde klasse’

Kozakken Boys en gure en zware omstandigheden: het blijkt geen goede combinatie. Opnieuw haalden de Werkendammers een slecht resultaten op een zwaar veld met veel regen. Het had moeite om het compact spelende FC Lisse kapot te spelen.

Vijfde klasse
,,De neutrale toeschouwer moet hebben gedacht dat het een wedstrijd in de vijfde klasse was”, keek coach Danny Buijs terug in het Brabants Dagblad. ,,Je speelt tegen een ploeg die zich massaal terugtrekt op eigen helft en om dat kapot te spelen moet je voetballend goed zijn. Dat lukt bijna niet onder deze omstandigheden. Dan nog moet je van die drie of vier kansen die wij altijd krijgen er twee maken.”

Niet zo negatief

Wesley Pollemans vroeg zich af of al zijn teamgenoten wel de échte wil om te winnen hadden: ,,In vergelijking met vorig seizoen hebben we drie punten minder, dus zo negatief is het allemaal niet. Het spel kan wel wat beter, al komen er ook andere dingen bij kijken dan mooi voetballen. Iedereen moet voor zichzelf bepalen of hij er alles aan doet. We willen allemaal winnen, maar misschien was de échte wil er te weinig.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD