maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs kritisch over blamage: "Ben ik voor verantwoordelijk"

Buijs kritisch over blamage: “Ben ik voor verantwoordelijk”

Kozakken Boys kende allesbehalve een gelukkige wedstrijd tegen UNA en de ploeg van trainer Danny Buijs liep dan ook tegen een 5-2 oorwassing op. Na afloop was de oefenmeester voor de camera van Kozakken Boys TV kritisch op zowel zijn eigen team als op zichzelf.

Blamage Kozakken Boys

Buijs was duidelijk in zijn bewoordingen na de nederlaag. “Vandaag moeten we heel simpel zijn, wij hebben een blamage afgeleverd. Daar ben ik verantwoordelijk voor, want ik stel het team samen en bereid het team voor. En vandaag was het echt schrijnend. We moeten ook kritisch zijn op onszelf, maar we moeten ook UNA een compliment geven. Zij hebben uiteindelijk dik en dik verdiend gewonnen vandaag”, gaf de trainer te kennen.

Onvoldoende voor Kozakken Boys

Buijs liet ook weten hoe het er in de rust aan toe ging in de kleedkamer van Kozakken Boys. “Eerst vraag je of die jongens wat willen zeggen, maar dan is er uiteindelijk bijna niemand die reageert. Uiteindelijk reageert Pollemans, die neemt de verantwoordelijkheid dat hij bij de eerste goal gruwelijk in de fout gaat. Dat soort dingen kan gebeuren. Vandaag waren heel veel jongens, of misschien wel het hele team, onvoldoende. Maar zoals ik net al zei, daar ben ik zelf verantwoordelijk voor. Dus dan heb ik ook een onvoldoende vandaag.”

Bekijk het volledige interview van Danny Buijs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD