Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs kritisch op publiek: “Blijf lekker thuis dan”

Buijs kritisch op publiek: “Blijf lekker thuis dan”

Kozakken Boys deed op zaterdag goede zaken door op de Zwaaier met 2-0 te winnen van Jong FC Twente. Een zege waar alleen niet alles leek uit te zijn gehaald, zo had het doelsaldo van Kozakken Boys flink opgekrikt kunnen worden. Het aanwezige publiek had dan ook het idee dat er meer in zat, maar daar was Buijs niet echt gelukkig mee. Dat bleek wel uit het gesprek na afloop met Kozakken Boys TV.

Wat naar voren?

Buijs gaf te kennen niet echt blij te zijn met het aanwezige publiek. “Wat mij een beetje tegenstaat, dan vinden ze mij weer een zeurpiet, maar dat mag. Die jongens hebben gewoon hard gewerkt. Ze hebben niet top gevoetbald, maar hebben gewoon redelijk gevoetbald. We winnen dik verdiend met 2-0 en het had ook met meer kunnen zijn. Dan zitten hier toch weer een paar azijnzeikers op de tribune die lopen te morren: ‘Naar voren, naar voren’. Wat naar voren?”, vertelde Buijs.

Hij kwam dan ook met een tip voor die bezoekers. “Als die mensen hier alleen maar komen om hun frustratie te laten zien, blijf lekker thuis dan.” Een gebrek aan kansen had Kozakken Boys overigens zeker niet. Buijs maakt zich dan ook geen zorgen. “Belangrijkste is dat wij die kansen creëren.”

Bekijk het volledige interview met Danny Buijs en Sanny Monteiro

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie