maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs duidelijk: "Deze club wil geen kampioen worden"

Buijs duidelijk: “Deze club wil geen kampioen worden”

Kozakken Boys kwam in de wedstrijd van zaterdag tegen FC Lienden niet verder dan een 2-3 nederlaag en dat stelde Danny Buijs dan ook flink teleur. Dat FC Lienden in de blessuretijd nog de winnende goal zou maken, zag Buijs al van afstand aankomen.

Buijs ontevreden

“Ik vind dat wij een hele matige wedstrijd hebben gespeeld. De enige fase die ik nog behoorlijk vond, was een minuut of twintig na rust. Daar buig je ook de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong”, zo vertelde Buijs tegenover FOX Sports, die de nederlaag zelfs bij de voorsprong nog aan zag komen. “Ik zei op de bank: Dit is een wedstrijd die ga je nog met 2-3 verliezen, dat voel je gewoon aankomen. Als je ziet hoe naïef wij verdedigen, eigenlijk al de gehele wedstrijd. Het zegt genoeg als je in vier wedstrijden bijna veertien of vijftien tegengoals krijgt. Dan moet je er elke week vier of vijf maken om te winnen, dat kan gewoon niet.”

Buijs duidelijk over titelstrijd

Buijs is overigens zeker niet van plan om het offensieve spel van Kozakken Boys te gaan veranderen. “Ik word liever twaalfde in deze competitie en dat we elke week proberen om de wedstrijd te winnen en zoveel mogelijk goals te maken, dan dat we vierde worden en elke week de Berlijnse muur moeten maken. Deze club wil geen kampioen worden. Dan moeten we ervoor zorgen dat we er vier onder ons houden, dan hebben we het goed gedaan. Als dat met avontuur kan, dan graag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD