zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysBuijs: 'Druk voor Katwijk is wel toegenomen'

Buijs: ‘Druk voor Katwijk is wel toegenomen’

De Tweede Divisie lijkt daadwerkelijk een krankzinnige apotheose te krijgen. Als Kozakken Boys zaterdag bij AFC wint, is het zeker dat de titelstrijd beslist wordt in een onderling duel in Werkendam met koploper Katwijk.

Niet te veel met Katwijk bezig zijn
,,Het belangrijkste is zelf blijven winnen, dat roep ik al een paar weken”, sprak trainer Danny Buijs na de zege op IJsselmeervogels tegen Kozakken Boys TV. ,,Op Katwijk hebben we immers geen invloed. Natuurlijk is het lekker dat zij verliezen, maar je moet vooral met jezelf bezig zijn. We moeten nu naar AFC uit. Dat wordt een belangrijke wedstrijd voor ons en niet te veel met Katwijk bezig zijn. Maar we weten nu waarvoor we spelen.”

Niet rijk rekenen
,,Voor Katwijk is de druk wel toegenomen. Als het verschil na volgende week nog drie punten is dan komen ze hier naar toe in de wetenschap dat ze het hele seizoen bovenaan hebben gestaan. Maar uiteindelijk gaat het erom waar je na 34 wedstrijden staat. Maar we moeten ons niet rijk rekenen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD