Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs: “De best of the rest, daar tillen wij niet zo zwaar aan”

Buijs: “De best of the rest, daar tillen wij niet zo zwaar aan”

Danny Buijs zag zijn team op zaterdag in de wedstrijd tegen GVVV onderuit gaan. Alhoewel Kozakken Boys de bovenliggende partij was, met name in de eerste helft, was het toch de gastheer die er met de volle buit vandoor ging.

Minimaal een punt

“Ik vind dat wij hier minimaal met een punt weg moeten gaan. Zeker in de eerste helft waarin wij de bovenliggende partij waren, in de tweede helft vond ik het gelijkwaardiger worden. Ondanks dat zij niet veel kansen kregen en wij trouwens ook niet meer. Maar één zo’n momentje straffen zij genadeloos af en dat is ook voetbal”, vertelde Buijs aan FOX Sports. De oefenmeester vond het erg jammer dat er de nodige opstootjes plaatsvonden. “In de eindfase missen we nog een stukje gogme. Ga je opstootjes creëren, dat is in hun voordeel. Ga je tegen domme kaarten aanlopen. Dat is een stukje slimheid, gogme, waar wij nog wel zeker een ontwikkeling in kunnen maken.”

Best of the rest

Door de nederlaag raakte Kozakken Boys de tweede plek kwijt en die werd overgenomen door GVVV. “We zijn teleurgesteld dat we hebben verloren. We willen zo hoog mogelijk eindigen. Als dat tweede is, dan is dat tweede. Alleen het etiket van de best of the rest, daar tillen wij niet zo zwaar aan, want daar heb je niks aan. Maar we willen wel graag zo hoog mogelijk eindigen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie