dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs: "De best of the rest, daar tillen wij niet zo zwaar...

Buijs: “De best of the rest, daar tillen wij niet zo zwaar aan”

Danny Buijs zag zijn team op zaterdag in de wedstrijd tegen GVVV onderuit gaan. Alhoewel Kozakken Boys de bovenliggende partij was, met name in de eerste helft, was het toch de gastheer die er met de volle buit vandoor ging.

Minimaal een punt

“Ik vind dat wij hier minimaal met een punt weg moeten gaan. Zeker in de eerste helft waarin wij de bovenliggende partij waren, in de tweede helft vond ik het gelijkwaardiger worden. Ondanks dat zij niet veel kansen kregen en wij trouwens ook niet meer. Maar één zo’n momentje straffen zij genadeloos af en dat is ook voetbal”, vertelde Buijs aan FOX Sports. De oefenmeester vond het erg jammer dat er de nodige opstootjes plaatsvonden. “In de eindfase missen we nog een stukje gogme. Ga je opstootjes creëren, dat is in hun voordeel. Ga je tegen domme kaarten aanlopen. Dat is een stukje slimheid, gogme, waar wij nog wel zeker een ontwikkeling in kunnen maken.”

Best of the rest

Door de nederlaag raakte Kozakken Boys de tweede plek kwijt en die werd overgenomen door GVVV. “We zijn teleurgesteld dat we hebben verloren. We willen zo hoog mogelijk eindigen. Als dat tweede is, dan is dat tweede. Alleen het etiket van de best of the rest, daar tillen wij niet zo zwaar aan, want daar heb je niks aan. Maar we willen wel graag zo hoog mogelijk eindigen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD