Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs: “Dat begint bijna lachwekkend te worden”

Buijs: “Dat begint bijna lachwekkend te worden”

Kozakken Boys ging op zaterdagmiddag voor de derde keer op rij onderuit in de Tweede Divisie. Koninklijke HFC was met 4-0 te sterk voor de ploeg en na afloop was trainer Danny Buijs logischerwijs niet te spreken over de prestaties van zijn team.

Al drie weken winterstop mogen zijn

Als het aan Buijs had gelegen was er al niet meer gevoetbald. “Het had van mij drie weken terug al winterstop mogen zijn, maar dan maak je je er iets te makkelijk vanaf”, vertelde de trainer aan Kozakken Boys TV. “Dan ga je je verschuilen. Het is heel simpel. Vandaag is schrijnend. Als je op zo’n manier verliest, als je ziet hoe we weer tegengoals krijgen, dat begint bijna lachwekkend te worden.”

Moet blijken of Kozakken Boys een eenheid is

“Maar los van dat feit, waren we de laatste drie wedstrijden al ver onder de maat. Dat zijn we niet gewend bij deze club, want we zijn al 2,5 jaar gewend om veel te winnen. Nu zal blijken of we een eenheid zijn en of we de schouders eronder gaan zetten om met z’n allen een plan van aanpak te maken om hieruit te komen.”

Bekijk het volledige interview met Danny Buijs

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie