Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs: “Dan komt de kwaliteit bovendrijven”

Buijs: “Dan komt de kwaliteit bovendrijven”

Kozakken Boys won op zaterdagmiddag met 1-2 van Jong Sparta. Danny Buijs was na afloop tevreden over wat zijn ploeg had laten zien. Na een mindere periode valt er de afgelopen weken eindelijk weer eens wat te juichen voor de ploeg uit

Kozakken Boys herpakt zich

“Het was een heel enerverende wedstrijd. Twee ploegen die willen voetballen. Fases in de wedstrijd waarin zij sterker waren, maar ook zeker fases in de wedstrijd waarin wij de bovenliggende partij waren met af en toe goed voetbal. Misschien hebben we met zo’n portie vechtlust en ook in de momenten met lef om te voetballen dat je hier vandaag de drie punten meeneemt. Dat is weinig ploegen gelukt”, aldus de dolgelukkige coach van Kozakken Boys.

Dat Kozakken Boys zich na een mindere periode weer zou herpakken, wist Buijs wel. “Ik heb het al een paar keer gezegd. Als ik kijk hoe die jongens de afgelopen weken gewerkt hebben, als je ook de teamspirit ziet, de bereidheid, dan komt de kwaliteit bovendrijven, dat is mooi.”

Het volledige interview met Danny Buijs en Everton Pires Tavares

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie