vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs: "Dan komt de kwaliteit bovendrijven"

Buijs: “Dan komt de kwaliteit bovendrijven”

Kozakken Boys won op zaterdagmiddag met 1-2 van Jong Sparta. Danny Buijs was na afloop tevreden over wat zijn ploeg had laten zien. Na een mindere periode valt er de afgelopen weken eindelijk weer eens wat te juichen voor de ploeg uit

Kozakken Boys herpakt zich

“Het was een heel enerverende wedstrijd. Twee ploegen die willen voetballen. Fases in de wedstrijd waarin zij sterker waren, maar ook zeker fases in de wedstrijd waarin wij de bovenliggende partij waren met af en toe goed voetbal. Misschien hebben we met zo’n portie vechtlust en ook in de momenten met lef om te voetballen dat je hier vandaag de drie punten meeneemt. Dat is weinig ploegen gelukt”, aldus de dolgelukkige coach van Kozakken Boys.

Dat Kozakken Boys zich na een mindere periode weer zou herpakken, wist Buijs wel. “Ik heb het al een paar keer gezegd. Als ik kijk hoe die jongens de afgelopen weken gewerkt hebben, als je ook de teamspirit ziet, de bereidheid, dan komt de kwaliteit bovendrijven, dat is mooi.”

Het volledige interview met Danny Buijs en Everton Pires Tavares

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD