zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs blijft scherp: "Lekker gevoel, maar wel een minpuntje"

Buijs blijft scherp: “Lekker gevoel, maar wel een minpuntje”

Kozakken Boys heeft overtuigend weten te winnen bij VVSB met 1-4. Dat leverde toch wel opluchting op na het onnodige gelijkspel van een week eerder tegen Koninklijke HFC. Ook was er in de ogen van trainer Danny Buijs wel een minpuntje.

Toch ziek van tegengoal

“Een lekker gevoel”, constateerde Buijs voor de camera van Kozakken Boys TV over de zege. “Over de gehele wedstrijd een terechte overwinning. We kregen in het eerste halfuur een aantal goede kansen. Juist in de fase dat VVSB wat beter in de wedstrijd kwam maken we de 0-1. Dan is het in de tweede helft 0-3. Dan speel je een gewonnen wedstrijd.”

Toch was Buijs niet volledig in zijn nopjes. “Ik ben wel ziek van de tegengoal. Wat ons vorige week is overkomen geeft aan dat je niet mag verslappen. Een volgende keer staat het maar 0-1 of 1-2 en dan geef je een overwinning weg. Dat is het enige minpuntje, de laatste tien minuten kwamen we niet goed voor de dag.”

Bekijk de interviews met Buijs en Stout

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD