Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs blijft scherp: “Lekker gevoel, maar wel een minpuntje”

Buijs blijft scherp: “Lekker gevoel, maar wel een minpuntje”

Kozakken Boys heeft overtuigend weten te winnen bij VVSB met 1-4. Dat leverde toch wel opluchting op na het onnodige gelijkspel van een week eerder tegen Koninklijke HFC. Ook was er in de ogen van trainer Danny Buijs wel een minpuntje.

Toch ziek van tegengoal

“Een lekker gevoel”, constateerde Buijs voor de camera van Kozakken Boys TV over de zege. “Over de gehele wedstrijd een terechte overwinning. We kregen in het eerste halfuur een aantal goede kansen. Juist in de fase dat VVSB wat beter in de wedstrijd kwam maken we de 0-1. Dan is het in de tweede helft 0-3. Dan speel je een gewonnen wedstrijd.”

Toch was Buijs niet volledig in zijn nopjes. “Ik ben wel ziek van de tegengoal. Wat ons vorige week is overkomen geeft aan dat je niet mag verslappen. Een volgende keer staat het maar 0-1 of 1-2 en dan geef je een overwinning weg. Dat is het enige minpuntje, de laatste tien minuten kwamen we niet goed voor de dag.”

Bekijk de interviews met Buijs en Stout

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie