zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs alsnog toegelaten tot cursus Coach Betaald Voetbal

Buijs alsnog toegelaten tot cursus Coach Betaald Voetbal

Danny Buijs mag alsnog op cursus bij de KNVB. Vorige week werd bekend dat er dertien cursisten waren toegelaten, waaronder Adrie Poldervaart (Barendrecht), Jeroen Rijsdijk (Excelsior Maassluis) en Mischa Visser (Be Quick 1887). Buijs was niet toegelaten, omdat hij afgelopen seizoen een straf van de VVON en KNVB had gehad van het coachen zonder licentie.

Op laatste moment niet toegelaten

De gang van zaken was echter vreemd, want Buijs mocht wel meedoen aan het volledige traject en behaalde ook voldoende punten om toe te worden gelaten tot de cursus. Vervolgens kreeg hij toch nog de melding dat hij niet werd toegelaten. Afgelopen weekend liet Buijs aan TweedeDivisie.org weten dat hij er een zaak van wilde maken, alleen al omdat er nog ruimte was op de cursus. Er mogen maximaal zestien trainers meedoen per cursus, nu waren er slechts dertien toegelaten. Buijs wilde dan ook eerst dat de KNVB nogmaals naar zijn inschrijving gaan kijken en met succes.

Kijk er erg naar uit

Kozakken Boys meldt namelijk dat de trainers alsnog is toegelaten. “Als jonge ambitieuze trainer ga ik voor het hoogst haalbare en qua trainersopleidingen is dit de cursus Coach Betaald Voetbal. Op de opleiding denk ik veel te kunnen leren en mezelf nog meer te ontwikkelen als trainer. De nieuwe opzet, die ik al eerder ervaardde bij de UEFA A opleiding, daagt je als cursist uit om echt naar je eigen tekortkomingen te kijken en juist die aspecten aan te pakken. Ik kijk er erg naar uit om aan de opleiding te beginnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD