maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs: "Als je dat vergelijkt, dat is armoe troef"

Buijs: “Als je dat vergelijkt, dat is armoe troef”

Kozakken Boys is op zaterdagmiddag eigenlijk geen minuut in gevaar geweest in de wedstrijd tegen Jong FC Twente. De ploeg van trainer Danny Buijs boekte een nette 0-3 overwinning en na afloop van de wedstrijd verscheen er dan ook een tevreden oefenmeester voor de camera van Kozakken Boys TV.

Verdiend gewonnen

“Ik vond dat wij goed aan de wedstrijd begonnen. Gelijk een grote kans met Achmed, die pakte de keeper nog. Daarna maken we snel 0-1 en 0-2. Ik denk verdiend op dat moment. Tweede helft hebben we niet geweldig meer gespeeld, maar hebben we ook nagenoeg niets meer weggegeven. En dan zie je met de kwaliteiten dat we toch de 0-3 nog op het bord zetten. Complimenten aan de groep, want ik vind dat ze vandaag qua intensiteit en energie prima gespeeld hebben. Uiteindelijk denk ik ook dat we gewoon verdiend gewonnen hebben”, legde Buijs uit.

Entourage

Op veel bezoekers hoefden Kozakken Boys niet te rekenen op het complex van Jong FC Twente. “Met alle respect, het is een fantastisch complex hier voor de jeugd van Twente om hier dagelijks te voetballen en te trainen. Maar de entourage hier wat je als topamateur gewend bent de afgelopen jaren, als je dat vergelijkt met hier, dat is armoe troef. Maar dat hoort er ook bij. Dan word er van je gevraagd om te handelen naar de omstandigheden. Dan moet je de jongens een compliment geven als je dan hier met 0-3 wint, dan doe je het uitstekend.”

Het complete interview met Danny Buijs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD