zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBryan Ruiz hoopt nog altijd terug te keren bij 'zijn' club FC...

Bryan Ruiz hoopt nog altijd terug te keren bij ‘zijn’ club FC Twente

In 2010 pakte FC Twente de landstitel en het had in dat seizoen veel te danken aan aanvaller Bryan Ruiz. De Costa-Ricaan won met De Tukkers één keer de landstitel, tweemaal de Johan Cruijff-schaal en ook één keer de KNVB Beker.

In gesprek met het Spaanstalige Corazón Manudo vertelt hij over zijn tijd bij FC Twente en over hoe graag hij wil terugkeren in De Grolsch Veste. “Ik vind het lastig om over mijzelf te praten, maar het is voor niemand een geheim wat er gebeurde tijdens mijn tijd bij FC Twente.”, vertelt hij in de podcast.

“Ik had zoveel vertrouwen in mijn spel en mijn teamgenoten met mij. Ik ging het veld op en vroeg om de bal, de teamgenoten gaven me de bal. Wat ik heb meegemaakt was indrukwekkend en Twente zit in mijn hart”, gaat de Ruiz verder.

“We behaalden vier titels in twee jaar, terwijl Twente daarvoor pas twee keer de beker had gewonnen. Dat was heel erg indrukwekkend.”

De Costa-Ricaan wil erg graag terugkeren bij zijn liefde FC Twente, maar wellicht niet meer als voetballer. “Ik hoop heel erg dat ik bij FC Twente stage kan gaan lopen, naar het stadion kan gaan om een ​​wedstrijd te kijken, want ik ben er van overtuigd dat ik goed ontvangen zal worden daar.” Het is niet duidelijk welke functie Ruiz ambieert bij FC Twente.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]