Volg ons

Eerste Divisie

Brutaal RKC verslaat ook Excelsior

Brutaal RKC verslaat ook Excelsior

Het sprookje van RKC Waalwijk is voorlopig nog niet ten einde. De ploeg van Fred Grim verraste al met het uitschakelen van NEC en bezorgde vanmiddag ook Excelsior hachelijke momenten.

RKC won met 2-1 en kwam de zege volkomen toe. De Brabanders speelden fel, brutaal en met lef. Voor rust kwam Excelsior nog met de schrik vrij, maar na de pauze was het wel raak door Mario Bilate, die een fraaie steekpass van Anas Tahiri koelbloedig afrondde: 1-0. Met moeite kreeg Excelsior er een jacht op de gelijkmaker uitgeperst. Jeffrey Fortes scoorde twintig minuten voor tijd de 1-1. Het leek een flinke mentale klap voor de Waalwijkers, die vermoeid en aangeslagen oogden. Een oprisping van Jurrien Gaari leverde RKC alsnog de zege op: 2-1.

Woensdag is de return in Rotterdam. RKC heeft dan aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor de finale van de play-offs.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie