zaterdag, 2 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBrouwer teleurgesteld: "Maar ik ga echt weer voetballen"

Brouwer teleurgesteld: “Maar ik ga echt weer voetballen”

Simon Brouwer heeft allesbehalve een fijne periode achter de rug. De 32-jarige middenvelder van GVVV raakte in de voorbereiding op het eerste seizoen in de Tweede Divisie zwaar geblesseerd en sindsdien staat hij aan de kant. Het is het tweede jaar op rij met een zware knieblessure. Desondanks is Brouwer inmiddels weer strijdbaar en wil hij er alles aan doen om binnenkort weer op het voetbalveld te staan.

Opnieuw flink mis

Brouwer had al gauw door dat het opnieuw helemaal mis was toen hij een scheurend geluid had gehoord in zijn knie in het oefenduel tegen SDC Putten op De Putter Eng. “Ik baalde wel zo erg, was weer honderd procent fit na de vorige knieblessure en ik stond te trappelen om aan het eerste seizoen in de tweede divisie te beginnen. Alleen in de slotfase van vorig seizoen in de Topklasse had ik een paar wedstrijden gespeeld. Daarvoor was ik bijna het hele vorige voetbaljaar uitgeschakeld. Ook vanwege gescheurde kniebanden”, vertelde Brouwer aan De Gelderlander.

Brouwer strijdbaar

En alhoewel de moed op dat moment in de schoenen zonk van Brouwer en hij zijn voetbalschoenen al in de prullenmand had gedeponeerd, kwam de strijdbare kant van de middenvelder toch weer bovendrijven. “Ach, het was een eerste reactie. Ik was teleurgesteld, maar ik ga echt weer voetballen. Waar en wanneer hangt van mijn fitheid af. Ik heb met GVVV afgesproken dat we daar pas een beslissing over nemen, wanneer ik denk dat ik inzetbaar ben”, aldus Brouwer, die er niet vanuit gaat dat hij dit seizoen nog aan veel speelminuten zal komen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD