Volg ons
Simon-Brouwer-GVVV

GVVV

Brouwer over ‘crisis bij GVVV’: ‘Houd toch op’

Brouwer over ‘crisis bij GVVV’: ‘Houd toch op’

GVVV leek zaterdag hard op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar moest in de slotfase alsnog de gelijkmaker slikken tegen Scheveningen. Routinier Simon Brouwer baalde van de strafschop die de Schollekoppen toegekend kregen: ,,Een handsbal, waarbij Wilco den Hartog niet eens protesteerde. Je kunt hem inderdaad geven als scheidsrechter“, reageert hij tegenover de Veenendaalse Krant.

Bovendien was Brouwer verrast door de wereldgoal van ploeggenoot Adnane: ,,Ik zei dat hij het niet moest doen. Maar ja, die bal vloog er vrij aardig in.” De GVVV’er is tot slot kritisch op het feit dat de Veenendaalse Blauwen alweer een ‘crisis’ kregen aangepraat: ,,Ik heb het woord crisis alweer gehoord en dan denk ik bij mijzelf: houd toch op. Natuurlijk moeten we winnen, maar we maken ons nu nog geen zorgen. Vorig seizoen begonnen we ook zo en kwam het ook goed. We creëren genoeg kansen, alleen heeft het ook met een stukje vertrouwen te maken. Als die overwinning er eenmaal is, dan gaat het vanzelf beter lopen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV