Volg ons
Simon-Brouwer-GVVV

Aan het woord

Brouwer (GVVV) na nederlaag tegen Jong Sparta: ‘Niets op af te dingen’

Brouwer (GVVV) na nederlaag tegen Jong Sparta: ‘Niets op af te dingen’

GVVV ging zaterdagmiddag in Rotterdam met grote cijfers onderuit tegen Jong Sparta (4-0). Na afloop kon Simon Brouwer niets anders concluderen dan dat zijn ploeg weinig tot niets in te brengen had tegen het beloftenteam. 

Slecht begin
,,Niets op af te dingen, nul punten. Ik denk dat we heel slecht beginnen, binnen twee minuten krijgen ze een penalty. Dan loop je vanaf het begin achter de feiten aan. In de eerste twintig minuten doen we dat gewoon niet goed. We lopen te veel naar achteren en daar maken ze goed gebruik van. Na de drinkpauze pakken we het dan wel aardig op alleen creëren we zelf helemaal niks. Ze speelden goed, maar wij niet naar ons kunnen”, aldus Brouwer tegenover Radio M Utrecht.

Rust
Na 45 minuten spelen stond op het Kasteel de tussenstand van 2-0 op het scorebord. In de pauze kreeg GVVV de mogelijkheid om nieuwe afspraken te maken om op deze manier weer terug te komen in de wedstrijd. ,,De vorige wedstrijd tegen Sparta stonden ze ook met 2-0 voor en werd het ook nog 2-2. Dus dan probeer je de koppen weer bij elkaar te steken en er in de tweede helft wat van te maken, maar vooral om te strijden om er iets van te maken. Vrij snel na rust was dat ook weer klaar.”

Derde plaats
GVVV kent een slechte serie, het seizoen lijkt als een nachtkaars uit te gaan in Veenendaal. ,,Het mag gewoon niet zo eindigen zoals vorig jaar. We willen zo hoog mogelijk te eindigen en dat moet plek drie zijn. Je bent dat ten eerste aan jezelf verplicht, maar ook aan je supporters en naar je club. Je wil iedere wedstrijd winnen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord